Diety i zalecenia

Co rozumiemy przez zdrowy tryb odżywiania.pdf

 

Dieta 1 500 kcal.pdf

 

Dieta 1000 kcal.pdf

 

Dieta 2000kcal.pdf

 

Dieta w nadciśnieniu tętniczym.pdf

 

dieta bogatobiałkowa.pdf

 

dieta bogatoresztkowa.pdf

 

Dieta łatwostrawna.pdf

 

Dieta niskobiałkowa.pdf

 

Dieta ubogoenergetyczna.pdf

 

Dieta w dnie moczanowej.pdf

 

Dieta w niedoczynności tarczycy.pdf

 

Dieta z ograniczeniem tłuszczu.pdf

 

Dieta z ograniczeniemwęglowod. łatwoprzysw. i nasyconych kwasów tłuszczowym.pdf

 

Dieta z ograniczeniemwęglowod. łatwoprzysw.pdf

 

Ogólne zalecenia żywieniowe w trakcie choroby nowotworowej.pdf

 

Zalececany sposób żywienia dzieci w przedziale wiekowym 0-3 lat.pdf

 

Zalecenia dietetyczne w przewlekłym zapaleniu trzustki.pdf

 

Zalecenia zywieniowew w niealkoholowej chorobie stłuszczeniowej wątroby.pdf

 

Zalecenia żywieniowe dla dzieci i młodzieży w wieku 4-18 lat.pdf

 

Zalecenia żywieniowe dla osób dorosłych.pdf

 

Zalecenia żywieniowe dla pacjentów po leczeniu chirurgicznym nowotworów.pdf

 

Zalecenia żywieniowe dla pacjentów z odleżynami.pdf

 

Zalecenia żywieniowe w celiakii i diecie bezglutenowej..pdf

 

Zalecenia żywieniowe w chorobach tkanki chrzęstnej.pdf

 

Zalecenia żywieniowe w diecie łatwostrawnej o zmienionej konsystencji dieta płynna, dieta płynna wzbogacona.pdf

 

Zalecenia żywieniowe w diecie łatwostrawnej o zmienionej konsystencji papkowata.pdf

 

zalecenia żywieniowe w diecie łatwostrawnej z ograniczeniem substancji pobudzających wydzielanie soku żołądkowego.pdf
SPWSZ Jednostka samorządu województwa zachodniopomorskiego
nfz
bip
Strona używa cookies Dowiedź się więcej Zamknij